Informatie voor groep 8

Open dagen

Vanwege de verlengde lockdown kunnen de leerlingen uit groep acht helaas de school niet op 29 en 30 januari fysiek bezoeken. Of en wanneer we de kennnismaking wel nog kunnen organiseren is niet bekend.

Houd deze pagina daarom steeds goed in de gaten om te kijken of er al meer duidelijkheid is.

Voor het moment zijn de brochure en de filmpjes hieronder in ieder geval een rijke bron aan concrete informatie. Met name de filmpjes geven daarbij een goede indruk van de sfeer op Het Amsterdams en ons schoolgebouw.

Klik hier voor de brochure van Het Amsterdams Lyceum.

Hier zijn de folders voor Fast Lane English, Trayecto Español en Corso Italiano.

Klik hier voor informatie over de aanmelding.

Je kunt heel veel te weten komen over onze school door de drie filmpjes hieronder te bekijken. Veel plezier daarbij!